VIDEO Bărbat încătușat după ce a provocat un accident rutier pe strada Răsuri din Constanța și a lovit alte mașini parcate

Bărbat încătușat după ce a provocat un accident rutier pe strada Răsuri din Constanța. FOTO CTnews

Un bărbat a fost încătușat de polițiști după ce a provocat un accident rutier pe strada Răsuri din Constanța și a lovit alte mașini parcate.

Un bărbat a lovit astăzi după amiază două mașini pe strada Răsuri din municipul Constanța. El a lovit două mașini parcate și a încercat să fugă. Șoferul a fost urmărit de polițiști. Bărbatul a fost încătușat și dus la secție pentru audieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*