VIDEO Accident feroviar între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Șofer rănit după ce mașina a fost lovită de tren. Intervenție dificilă a pompierilor pe un pod

Accident feroviar. FOTO ISU Constanța

Un accident feroviar a avut loc astăzi dimineață între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu după ce o mașină a fost lovită de un tren, iar șoferul autoturimului a fost rănit. Intervenția pompierilor a fost una dificilă și s-a desfășurat pe un pod care traversează DN 2A.

Pompierii au fost solicitați să intervină la acest accident feroviar, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, iar în zonă s-au deplasat autospeciala pentru Descarcerare de la Detașamentul Fripis, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Stația Midia.

Un bărbat de 35 de ani era încarcerat pompierii au intervenit pentru scoaterea sa. Victima era conștientă și cooperantă. În sprijinul echipelor de intervenție s-au deplasat și autoplatforma și autoscara.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 291, la kilometrul feroviar 21+900 de metri, între localitățile Nazarcea și Năvodari, județul Constanța, un tren de marfă, care se deplasează pe relația Nazarcea-Năvodari, a acroșat în gabaritul căii ferate un autoturism, șoferul acestuia suferind leziuni. Traficul feroviar este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Din cauza unor elemente de caroserie ajunse pe partea carosabilă, respectiv DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 228. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*