Vicepreședintele CJ Constanța, Daniel Learciu, a pierdut postul de consilier județean. Decizia Prefectului poate fi contestată

Daniel Learciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Daniel Learciu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Liberal-democratul Daniel Learciu a fost demis din Consiliul Județean. Decizia de încetare a mandatului, înainte de termen, a fost semnată de Preferctul Județului Constanța, Dan Jeacă.

Learciu era consilier județean din partea ALDE Constanța, însă partidul care l-a promovat este și cel care i-a retras sprijinul.

Prefectul Județului Constanța a semnat, în data de 25.10.2018, ordinul de încetare de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier județean  în cadrul Consiliului Județean Constanța al domnului LEARCIU-DUMITRU Daniel. De asemenea, prin același ordin, locul său de consilier județean a fost declarat vacant.

“Decizia de încetarea a mandatului de consilier județean a avut la bază sesizarea filialei ALDE Constanța transmisă instituției prefectului în luna septembrie”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Constanța. 

Learciu poate să conteste decizia Prefectului.

Reprezentanții ALDE spun că propunerea organizației pentru funcția de consilier județean și vicepreședinte CJ Constanța ar putea fi Leonard Tănase. Acesta este președintele ALDE Mangalia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*