Viață și Sănătate: Dr. Silvana-Crina Alecu de la OCH vorbește despre leziunile ortopedice

Silvana Crina Alecu, medic OCH. FOTO CTnews.ro

Dr. Silvana-Crina Alecu, Medic Specialist ortopedie-traumatologie – Ovidius Clinical Hospital vorbește în acest videoeditorial despre leziunile ortopedice care sunt tratate la unitatea medicală. Astfel, la Spitalul OCH este tratată o patologie variată traumatică, de la cele mai simple contuzii și entorse și până la fracturi de diferite grade, facturi închise și deschise.

Ea a precizat că în sprijinul specialiștilor în ortopedie și traumatologie vine departamentul de imagistică cu ajutorul căruia poate fi pus un diagnostic de certitudine.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*