Viață și Sănătate: Dr. Ion Dragomirișteanu de la OCH vorbește despre importanța laparoscopiei urologice

Dr. Ion Dragomirișteanu, medic primar urolog, la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe

Dr. Ion Dragomirișteanu, medic primar urolog, colaborator la Ovidius Clinical Hospital, vorbește în acest videoeditorial despre importanța laparoscopieie urologice.

Laparoscopia urologică este o procedură minim invazivă. În urma intervenției este necesară o durată de spitalizare scurtă, iar pacientul se poate recupera foarte rapid. Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*