Viață și Sănătate: Dr. Cătălina Corduneanu (Moșneagu) de la OCH, despre când este bine să vină copilul prima oară la stomatolog

Dr. Cătălina Corduneanu (Moșneagu) de la OCH. FOTO Ctnews.ro

Dr. Cătălina Corduneanu (Moșneagu), medic stomatolog la Policlinica OCH Constanța, explică în acest videoeditorial când este bine pentru un copil să ia contact prima oară cu un cabinet stomatologic. Cel mai indicat este în jurul vârstei de trei ani atunci când copiilor le sunt explicate de către specialiști ce înseamnă dinții de lapte, dinți definitivi, care sunt metodele de curățire și autocurățire.

Astfel, copiii pot deprinde o tehnică corectă de periaj și părinții îi pot îndruma corect în acest sens. Următoarea vizită ar trebui să fie după aproximativ un an și jumătate pentru a se vedea evoluția lor și dacă dinții au sau nu probleme. În acest mod poate fi prevenită apariția cariilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*