Vești bune de la Delfinariul Constanța. Se modifică programul de sărbători!

Delfin din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfin din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este gata să-și primească vizitatorii încă din a doua zi de Crăciun. Directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă a declarat că instituția va avea porțile închise doar pe 25 decembrie și 1 ianuarie.

Pe data de 26 decembrie și 2 ianuarie însă, vizitatorii pot să meargă să cunoască delfinii după programul normal de funcționare.

Mai mult decât atât, Microrezervația, Acvariul și Expoziția de Păsări exotice sunt și ele deschise în același interval de timp.

E nevoie să mai spunem că păsările sălbatice de la Microrezervație s-ar bucura nespus să guste din pâinea și cozonacul rămas după Crăciun? Nu uita să iei cu tine câteva felii de produse de panificație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*