Vergil Chițac, amendat cu 5.100 de lei pentru că în două secții de votare nu erau cinci urne

Secție de votare. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Vergil Chițac a fost amendat de Autoritatea Electorală Permanentă cu 5.100 de lei pentru că în două secții de votare cum erau cinci urne așa cum prevede legislația.

Astfel, el a primit o amendă de 2500 de lei pentru că neregulile găsite la secția de votare numărul 4 și încă una de 2.600 de lei pentru aceleași probleme la secția numărul 5.

Motivul este reprezentat de faptul că în acele secții sunt 3 urne în loc de 5 așa cum prevede legislația.

Chițac fusese amendat și în cursul zilei de sâmbătă cu 2.200 de lei din același motiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*