USR PLUS invită constănțenii din municipiu și din județ în audiențe

USR PLUS invită constănțenii din municipiu și din județ în audiențe

Constănțenii din municipiu și din județ sunt invitați în audiențe de către reprezentanții USR PLUS, atât consilierii locali municipali, cât și cei județeni, stabilind programe de audiențe, în fiecare miercuri, respectiv, joi.

„Vocea constănțenilor trebuie să fie reprezentată în Consiliile locale și în Consiliul Județean. Comunicarea este importantă pentru noi. De aceea îi așteptăm pe constănțeni să ne vorbească despre problemele lor, să vină la noi cu propuneri și sugestii. Au fost mulți constănțeni care au venit la noi, până acum, cu probleme de rezolvat și ne dorim că ei să vină și de acum încolo, în număr cât mai mare. Ca să vă dau un exemplu, un domn mi-a semnalat, de curând, că în localitatea Râmnicu de Jos, pe DJ 222, în fața școlii generale, trecerea de pietoni este foarte prost semnalizată și există oricând riscul unui accident nefericit. Am transmis acest lucru printr-o adresă către RAJDP și chiar ieri am primit răspunsul că vor începe demersurile pentru rezolvarea situației”, a declarat Edward Nedelcu, consilier județean și copreședinte USR PLUS Constanța.

Oricine se poate înscrie în audiențe, cu o programare prealabilă pe email la constanta@ro.plus sau constanta@usr.ro, urmând ca ulterior să fie contactat pentru detalii legate de modul de desfășurare al întâlnirii, online sau fizic.

Pentru început, constănțenii se pot întâlni cu:

  • consilierii județeni, în fiecare miercuri, între orele 17.00 și 19.00,
  • consilierii locali din Municipiul Constanța, în fiecare joi, între orele 17.00 și 19.00.

În funcție de solicitările primite pentru audiențe, consilierii USR PLUS iau în calcul extinderea programului.

USR PLUS invită constănțenii din municipiu și din județ în audiențe

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*