Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost repornită cu succes după finalizarea lucrărilor de mentenanță planificate

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost repornită cu succes în data de 15 iunie, după finalizarea cu succes a lucrărilor de mentenanță planificate. Opririle planificate sunt efectuate o dată la doi ani pentru fiecare unitate, având ca scop asigurarea funcționării optime și sigure a centralei.

Unitatea 2 a intrat în programul de oprire planificată în data de 7 mai, iar de atunci au fost desfășurate o serie de activități importante. Printre acestea s-au numărat programul de mentenanță preventivă, care are rolul de a preveni eventuale defecțiuni și a menține sistemul într-o stare bună de funcționare, și programul de mentenanță corectivă, care vizează remedierea eventualelor defecțiuni identificate.

Toate aceste lucrări au fost executate conform procedurilor aprobate utilizate la CNE Cernavodă, asigurând siguranța personalului centralei, a publicului și a mediului înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*