Un tânăr de 17 ani a fost prins cu droguri asupra lui pe o stradă din Cogealac

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 17 ani a fost prins cu droguri asupra lui pe o stradă din Cogealac

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au depistat, pe strada Gării din comuna Cogealac, o persoană cu un comportament suspect.

“S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un minor, de 17 ani.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*