Un pieton neatent a fost acroșat și accidentat de o ambulanță pe bulevardul IC Brătianu

Un pieton a fost accidentat de o ambulanță aflată în misiune. FOTO CTNews.ro

Un bărbat ocupat de telefonul mobil nu a văzut și nici nu a auzit o ambulanță aflată în misiune și practic a intrat în autospecială. S-a ales cu o fractură de picior, fiind transportat la spital.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, autospeciala se deplasa pe bulevardul IC Brătianu, la o solicitare, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Din cauza aglomerației din trafic, ambulanțierul a intrat pe contrasens pentru a depăși coloana de mașini. În dreptul unui scuar de pietoni, ambulanța a acroșat cu lateralul un bărbat, apoi l-a călcat cu roata spate pe unul dintre picioare.  Acesta se angajase în traversarea străzii fără să se asigure, spunându-le membrilor echipajului ambulanței că se uita în telefon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*