Un ONG constănțean organizează o dezbatere publică pentru modificarea Regulamentului de Finanțări Publice din bugetul Primăriei Municipiului Constanța 2018

Primaria Constanța
Primaria Constanța

În anul 2018 Primăria Municipiului Constanța a supus modificării întreg procesul de accesare a finanțărilor publice pentru ONG-uri. În această perioadă este în dezbatere noul Regulament de Finanțare Publică, ce a suferit modificări majore în capitole importante precum eligibilitate, garanții financiare sau procedeu birocratic de raportare.

Noul regulament face aproape inaccesibilă participarea ONG-urilor ce nu au fonduri importante de bani lichizi și care trebuie să blocheze sume de până la zeci de mii de euro în procesul de selecție și jurizare.

Acest eveniment de dezbatere se adresează ONG-urilor și grupurilor sau asociațiilor profesionale ce doresc să depună proiecte în anul 2018 pentru finanțare publică din bugetul alocat de către Primăria Constanța și care doresc să dezbată criteriile modificate în noul regulament din 2018.

Dezbaterea este organizată și susținută de organizatori de evenimente și ONG-uri active în sectorul cultural și are că scop crearea amendamentelor ce vor fi depuse la Primăria Municipiului Constanța pentru completarea sau rectificarea documentului propus în dezbatere publică Regulament Finanțări Publice din bugetul Primărie Municipiului Constanța în anul 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*