Un nou șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Mihai-Daniel Ferencz, în stânga, Constantin Dima, în dreapta. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța are un nou șef la sfârșitul săptămânii trecute. Comanda a fost preluată pentru o jumătate de ani de locotenent-colonel Mihai-Daniel Ferencz. care anterior fusese șef al Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanţa.

În prezenţa colonelului Gabriel Niţoi, şeful Centrului de Informare Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a avut loc ceremonialul de predare/primire a comenzii operative a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Locotenent-colonelul Mihai-Daniel Ferencz a fost împuternicit în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni. Ofiţerul este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi a activat în cadrul jandarmeriei constănţene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanţa.

Acest eveniment a avut loc în contextul desemnării colonelului Constantin Dima pentru a participa la o misiunea de menţinere a păcii sub egida O.N.U. în America Centrală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*