Un nou șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Mihai-Daniel Ferencz, în stânga, Constantin Dima, în dreapta. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța are un nou șef la sfârșitul săptămânii trecute. Comanda a fost preluată pentru o jumătate de ani de locotenent-colonel Mihai-Daniel Ferencz. care anterior fusese șef al Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanţa.

În prezenţa colonelului Gabriel Niţoi, şeful Centrului de Informare Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a avut loc ceremonialul de predare/primire a comenzii operative a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Locotenent-colonelul Mihai-Daniel Ferencz a fost împuternicit în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni. Ofiţerul este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi a activat în cadrul jandarmeriei constănţene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile “Tomis” Constanţa.

Acest eveniment a avut loc în contextul desemnării colonelului Constantin Dima pentru a participa la o misiunea de menţinere a păcii sub egida O.N.U. în America Centrală.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*