Un mort și patru salvați de la înec pe plaja din Mangalia

Salvamar. FOTO Cătălin Schipor

Plaja din Mangalia a fost noua locație în care turiștii le-au dat bătăi de cap salvamarilor și pompierilor ISU. Persoane inconștiente s-au avântat în apă, chiar daca erau valuri și curenți puternici.

Unul dintre cazuri a fost al unui turist, care, însoțit de cele două fetițe ale sale, s-a depărtat de mal și la un moment dat nu a mai putut să se întoarcă. A început să strige după ajutor și din fericire, o persoana a intervenit cu un skijet și i-a recuperat pe toți trei și i-a dus la mal. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical al SAJ și transportat la spital pentru simptome digestive, ca urmare a apei de mare înghițită.

Cel de-al doilea s-a terminat tragic. Pentru o femeie  care strigă după ajutor, înainte să  intervină salvamarii, doi  bărbați au sărit  în apă după ea. Valurile mari l-au învins pe unul dintre ei, în timp ce cel de-al doilea a ieșit pe uscat împreună cu femeia aflată în pericol.

Pompierii ISU aflați în zonă au încercat să îl caute pe bărbatul dispărut, dar din cauza valurilor și a curenților au fost nevoiți să întrerupă misiunea.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost văzut după aproximativ trei ore, plutind în larg. A fost scos la mal și s-a încercat resuscitarea lui, dar fără succes.

 

Adauga valoare acestui articol "Un mort și patru salvați de la înec pe plaja din Mangalia"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News