Un minor s-a înecat într-un canal de irigații de lângă Poartă Albă

Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze pe minor, dar fără succes. FOTO ISU Dobrogea

Un băiat de 15 ani și-a găsit sfârșitul în seara de 30 iunie după ce a mers la scăldat împreună cu doi amici. Tragedia s-au petrecut în vecinătatea localității Poarta Albă.

Apelul la 112  a fost făcut în jurul orei 20.00. trei copii s-au dus să facă baie în canalul de irigații de la marginea localității Poarta Albă. La un moment dat, unul dintre ei a dispărut sub apă, iar ceilalți doi au ieșit pe mal și au sunat după ajutor.

La fața locului au fost trimise șapte autospeciale de scafandri cu 23 de scafandri, o autospeciala de stingere, o ambarcatiune, un autocamion – în total, zece subofițeri.

După câteva zeci de minute de căutări, copilul a fost gasit de scafandrii, la aproximativ 10 metri distanță de locul în care a fost văzut ultima oară. Acesta a fost predat cadrelor medicale care au inceput protocolul de resuscitare.

Cu tot efortul depus de către cadrele medicale, trupul băiatului nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declatad decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*