Un elev de 11 ani a căzut de la etajul 2 al Școlii nr. 40 din municipiul Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Un echipaj medical de tip SMURD C a intervenit la Școala nr. 40 de pe strada Pelicanului din municipiul Constanța, acolo unde un copil în vârstă de 11 ani ar fi căzut de la etajul al doilea și este inconștient.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Din primele date, se pare că victima, elev al școlii, dar aflat în timpul liber, s-ar fi urcat pe gratiile exteriorului clădirii de sport ca să ia o minge, iar la coborâre a alunecat și a căzut.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Constanța.

La preluarea copilului de către echipajul medical, acesta era dezorientat temporo-spatial, prezenta traumatism cranio-facial închis, contuzie toraco-abdominala și de șold stâng și fractură închisă de antebraț stâng. A fost stabilizat la fata locului și transportat apoi la UPU.

UPDATE:

„Elevul F D.  de la clasa a IV  a terminat  orele de curs la 11.50 și a plecat din școală.  La ora 12.55 a fost văzut pe gratiile exterioare ale școlii,  de unde s-a dezechilibrat și a căzut. A fost chemată de urgență ambulanța și SMURD. În același timp doamna asistentă a școlii a acordat primul ajutor. Până la sosirea ambulanței elevul a fost conștient și cooperant“, a transmis prof. Nicolai Minodora, directoarea Școlii 40 prin intermediul ISJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*