Un bărbat prins cu canabis asupra sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Droguri găsite asupra unui bărbat. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat prins cu 35 de grame de canabis asupra sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri.

Astfel, la data de 19 ianuarie a.c., procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Acesta a fost depistat de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, având asupra sa aproximativ 35 de grame de canabis,  pe care ar fi intenționat să le comercializeze.

De asemenea, din cercetările efectuate în dosar a reieșit că, în anumite ocazii, bărbatul ar fi oferit unor persoane, cu titlu gratuit, țigări artizanale conținând canabis.

La data de 20 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*