Un bărbat neidentificat a fost călcat de tren la ieșirea din Valu lui Traian

Imagine cu caracter reprezentativ. FOTO Adrian Boioglu

Un accident feroviar moral s-a produs în noaptea de joi spre vineri în localitatea Valu lui Traian. Un bărbat a decedat după ce a fost surprins de un tren marfar pe calea ferată.

Tragedia s-a produs în jurul orei 1.45, când, un tren marfar ce plecase din Portul Constanța cu direcția București, a surprins în zona haltei Murfatlar un bărbat ce se afla pe calea ferată. Ambulanța ajunsă la fața locului a constatat că este vorba de o persoană de aproximativ 60-70 de ani, decedată.

Polițiștii de la Transporturi au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul de tren, dar și pentru stabilirea identității victimei care nu avea asupra sa nici un act de identitate.

UPDATE:

Polițiștii au reușit să identifice victima, fiind vorba de un bărbat de 77 de ani din Valu lui Traian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*