UPDATE: Un bărbat a decedat după ce a fost bătut de propria soţie

Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Discuţiile în contradictoriu nu sunt recomandate într-un cuplu, mai ales dacă unul dintre ei este cu probleme psihice. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit în cap de către consoartă cu un corp dur, în urma unei dispute conjugale. După ce l-a văzut întins pe jos într-o baltă de sânge, agresoarea a sunat la 112, iar poliţia şi un echipaj al ambulanţei au ajuns la faţa locului. Examinarea medico – legală a victimei a concluzionat că victima are nevoie de peste 60 de zile de îngrijiri medicale, viaţa fiindu-i pusă în pericol. Drept urmare, pe numele agresoarei în vârstă de 60 de ani a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, cercetările fiind făcute de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Se pare că femeia şi-a lovit soţul cu o sticlă în cap. Ea este cunoscută cu antecedente medicale, fiind internată în nenumărate rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Ea urmează a fi examinată psihiatric pentru a i se stabili discernământul.

UPDATE:

Bărbatul a decedat în spital în urma rănilor suferite. Polițiștii au schimbat încadrarea juridică a faptei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*