Un adolescent și o minoră s-au ales cu dosare penale după ce au furat haine din magazine

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii s-au văzut nevoiți să întocmească dosare penale unei minore și unui tânăr după ce respectivii au fost prinși de agenții de pază ai unor magazine în timp ce încercau să sustragă articole de îmbrăcăminte.

Ambele cazuri au fost înregistrate pe raza Secției 2 de Poliție, în data de 15 februarie. Într-unul din cazuri a fost vorba de un tânăr, de 19 ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex commercial, un articol vestimentar. Prejudiciul, în valoare 170 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză. În cea de-a doua situație, o minoră, în vârstă de 14 ani, care ar fi sustras, dintr-un complex commercial, un articol vestimentar în valoare 100 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.

Bunurile au fost recuperate și predate societăților comerciale în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*