Un abonament cu 5 ședințe la Clubul de Echitație de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este 250 de lei plus TVA

Echitație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Echitație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un abonament cu cinci ședințe la Clubul de Echitație de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este 250 de lei plus TVA, iar altul cu 11 ședințe este de 500 de lei plus TVA.

De asemenea, sunt oferite și plimbări cu ponei și cai. Acestea pot fi făcute de luni până duminică între orele 10 – 12 și 13 – 15. Un bilet pentru echitația cu ponei costă 5 lei, iar pentru cai – 10 lei.

Greutatea maximă pentru echitația cu cai este de 85 de kilograme.

Manejul de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii  Constanţa are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi este deschis pe tot parcursul anului.Echitația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se face într-o incintă închisă chiar și pe timpul iernii, dar de primăvara, caii și elevii ies în aer liber.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*