Turneul de stand up comedy al lui Micutzu – Baby on Board – demarează în luna februarie. La Constanța și Mangalia au loc 6 spectacole

Micutzu în turneu naţional de stand-up comedy. FOTO Headline Management

Micutzu Cosmin Nedelcu începe noul turneu naţional de stand-up comedy – Baby on Board, alături de alți doi comedianți: Claudiu Popa și Bogdan Drăcea. Primul show din cadrul turneului are loc la Slobozia, pe 21 februarie 2020, fiind urmat de show-uri atât în țară cât și Marea Britanie.

Micutzu este comediantul care de mai mult de un deceniu umple săli întregi de râsete şi bună dispoziție. În 2019, turneul lui naţional „Zâmbete şi Empatie” a avut un succes extraordinar în toată ţara, cu zeci de show-uri sold out în majoritatea locaţiilor. Turneul a culminat cu filmarea Specialului la Teatrul Luceafărul Iaşi.

Anul 2020 îl aduce pe Micutzu, încă o dată, în lumina reflectoarelor cu un show de stand-up comedy complet nou – Baby on Board! Turneul va începe din sud-estul ţării:

  • Slobozia – 21 Februarie, ora 20:00 – Casa Municipală de Cultură
  • Mangalia – 22 Februarie, ora 18:00 – Casa de Cultură
  • Mangalia – 22 Februarie, ora 20:00 – Casa de Cultură
  • Constanţa – 23 Februarie, ora 18:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • Constanţa – 23 Februarie, ora 20:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • Constanţa – 24 Februarie, ora 18:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • Constanţa – 24 Februarie, ora 20:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • Tulcea – 25 Februarie, ora 20:00 și ora 18:00 – Teatrul Jean Bart
  • Buzău – 28 Februarie, ora 20:00 – Sala Maximilian

Biletele sunt disponibile online aici: https://bilete.headliners.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*