Treceri în rezervă la Capu Midia

Treceri în rezervă la Capu Midia

Joi, 4 februarie, la sediul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a cinci ofițeri, maiștri militari și subofițeri și a doi soldați gradați profesioniști.

Este vorba despre maiorul Aurel Drecșan, plutonierul adjutant principal Mircea Trandafir, maistrul militar principal Constantin Arhire, plutonierul adjutant Ștefan Munteanu, plutonierul major Iulian Doagă și caporalii clasa a II-a Dănuț Mocanu și Marian Cârjan, care au servit Patria cu cinste și devotament de-a lungul carierei militare.

Într-un cadru restrâns, impus de restricțiile privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, comandantul unității a citit ordinele de trecere în rezervă, le-a oferit diplome de merit pentru întreaga activitate și i-a felicitat pentru profesionalismul și demnitatea cu care au dus la bun sfârșit misiunile încredințate în țară și peste graniță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*