Transport agabaritic pe ruta Portul Constanța – PTF Siret

Transport agabaritic FOTO DRDP Constanța

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, în perioada 21 februarie – 02 martie, se va desfășura un transport cu depășiri din Portul Constanța către PTF Siret.

Potrivit CNAIR, transportul agabaritic se va deplasa pe traseul Constanța Poarta 7 – A4 – Murfatlar – DN 3 – Medgidia – DN 22C – Intersecție DN 22C cu DJ 224 – Intersecție DN 2A cu DJ 223 – Giurgeni – DN 2A – Urziceni – DN 2 – Adjud – Motca – varianta de ocolire Suceava – DN 2 – PTF Siret.

Vehiculul transportă un transformator. Lățimea maximă a vehiculului este 3,71 metri, masa totală 301 tone, lungimea 52 de metri, înălțimea 5,8 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*