Traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor

Traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier intens din zonă care produce blocaje și îngreunează circulația inclusiv a mijloacelor de transport în comun a impus măsuri de reconfigurare a intersecției bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța, începând cu data de 07 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi resistematizată. Pe strada Zorelelor vor fi amenajate două benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și două benzi de intrare din bulevardul Mamaia. Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Lucrările vor avea loc în noaptea de 06 spre 07 octombrie, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Semafor in 4 timpi in plm de treaba. Asta e unica solutie si nu inteleg de ce se amana. Orice altceva va fi o tentativa esuata pe nervii si asigurarile noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*