Trafic rutier restricționat pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi

Trafic rutier restricționat pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță începerea lucrărilor de asfaltare a carosabilului pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pe această arteră.

Potrivit reprezentanților instituției, se intervine cu utilaje pentru turnarea straturilor de asfalt pe tronsonul cuprins între strada Bogdan Petriceicu Hașdeu și strada Semănătorului.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total mâine, 08 martie, în intervalul orar 08.00 – 16.00 pe sectorul delimitat de strada Ion Tăutu și strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Joi, 09 martie, și vineri, 10 martie, va continua asfaltarea carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier pe tronsonul delimitat de străzile Semănătorului și Ion Tăutu”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia fac apel și către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*