Trafic îngreunat pe strada Ion Rațiu din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier va fi restricționat, marți, timp de câteva ore, pe strada Ion Rațiu din Constanța, din cauza lucrărilor pentru remedierea unei avarii efectuate de RAJA SA.

Astfel, în vederea executării lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Rațiu, echipele de intervenție ale RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto de pe această stradă, pe o porțiune de 50 de metri, cu sensul de mers către bulevardul Mamaia. Măsura va fi pusă în aplicare în intervalul orar 11.30 – 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*