Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis și strada Baba Novac din Constanța, din cauza unor avarii ale RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier se va desfășura îngreunat, marți, pe două artere din municipiul Constanța – bulevardul Tomis și strada Baba Novac, din cauza unor avarii apărute pe conducte de apă ale RAJA.

Astfel, pentru remedierea acestor avarii echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe cele două artere până la ora 12.00. Pe bulevardul Tomis traficul este restricționat în zona Parcului Tomis II, unde a fost blocată banda a doua de circulație, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Petru Vulcan, în timp ce pe strada Baba Novac a fost blocată o bandă de circulație, pe o porțiune de 30 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Poporului către Institutul de Marină.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*