Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis și strada Baba Novac din Constanța, din cauza unor avarii ale RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Traficul rutier se va desfășura îngreunat, marți, pe două artere din municipiul Constanța – bulevardul Tomis și strada Baba Novac, din cauza unor avarii apărute pe conducte de apă ale RAJA.

Astfel, pentru remedierea acestor avarii echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe cele două artere până la ora 12.00. Pe bulevardul Tomis traficul este restricționat în zona Parcului Tomis II, unde a fost blocată banda a doua de circulație, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Petru Vulcan, în timp ce pe strada Baba Novac a fost blocată o bandă de circulație, pe o porțiune de 30 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Poporului către Institutul de Marină.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*