Trafic îngreunat pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța din cauza unei avarii la o conductă a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Circulația rutieră se va desfășura cu dificultate, luni, 25 ianuarie, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța din cauza unei avarii la o conductă de apă.

Potrivit RAJA SA, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzii Ion Heliade Rădulescu cu bulevardul I.C. Brătianu, echipele de intervenție au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe I.C. Brătianu, tronsonul delimitat de străzile Alexandru Odobescu și Ion Heliade Rădulescu, cu sensul de mers dinspre strada Pasajului către Cora Brătianu, până la ora 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții societății.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*