Trafic blocat pe Aleea Zburătorului, intrarea Lidl – Tomis III din Constanța, unde angajații RAJA intervin la o avarie

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Pentru remedierea avariei pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Soveja, sens giratoriu Lidl – Tomis III, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe Aleea Zburătorului, intrarea Lidl – Tomis III, în cursul zilei de 19 decembrie, în intervalul orar 8.30 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*