Toate punctele ENEL din Dobrogea sunt închise pe 23 septembrie

ENEL logo

Toate Punctele Enel din judeţele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea vor fi închise vineri, 23 septembrie 2016, pentru lucrări de mentenanță la sistemul informatic.

În celalalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după cum urmează:

– 22 septembrie, programul de functionare va fi de la ora 8.00 la ora 14.00
– 26 septembrie 2016, programul de funcţionare va fi de la ora 8.00 la ora 16.00

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculatorul tarifar, soldul şi plățile efectuate şi pot transmite indexul fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în sectiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică.

Pentru achitarea facturii de energie electrică în această perioadă, clienții pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

“Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică”, au transmis reprezentanții companiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*