Tit-Liviu Brăiloiu: “Fie ca această zi de mare sărbătoare creștinească să deschidă cetățenilor municipiului și județului nostru poarta unui viitor mai bun, mai sigur”

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu a transmis un mesaj către constănțeni cu prilejul Sfântului Apostol Andrei, afirmând că această mare sărbătoare creștină să deschidă cetățenilor municipiului și județului poarta unui viitor mai bun și mai sigur.

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu a adresat urări de bine și sănătate către toate persoanele care poartă numele Sfântului Apostol Andrei.

“Dragi români! Dragi constănțeni! Dragi prieteni! Astăzi, 30 noiembrie, celebrăm luminata zi a Sfântului Apostol Andrei, “cel dintâi chemat”, una dintre cele mai mari și mai simbolice sărbători ale creștinismului nostru românesc.

Suntem poporul european onorat de originea apostolică milenara a creștinismului nostru. În tradiția Bisericii și a istoriei creștine, în general, încă din primele decenii ale mileniului I, Sfântul Apostol Andrei a poposit în Scytia Minor, pământul Dobrogei de astăzi, propovăduind Evanghelia.

Români! Derularea faptelor istorice a făcut ca această mare sărbătoare creștinească să premearga zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a unității românilor de pretutindeni. Să fim convinși că este o binecuvântare simbolica, de cel mai bun augur.

Astăzi, aproape 700 000 de români își serbează ziua onomastică, rude dragi, prieteni, colegi de muncă. Cu acest minunat prilej, sunt onorat să adresez cele mai sincere urări de bine, de sănătate, de împliniri tuturor purtătoarelor și purtătorilor numelui Sfântului Apostol Andrei!

Dragi constănțeni! Fie ca această zi de mare sărbătoare creștinească să deschidă cetățenilor municipiului și județului nostru poarta unui viitor mai bun, mai sigur, purtător de frumoase împliniri sufletești, de realizările dorite în toate domeniile.

Sănătate deplină tuturor! La Mulți Ani!”, a afirmat Tit-Liviu Brăiloiu.

Senatorul social-democrat a reamintit că data de 30 noiembrie reprezintă și resfințirea crucii comemorative a eroilor neamului.

“Dragi români! Dragi constănțeni!

Ca întotdeauna, militarii Armatei României fac dovada înaltului lor patriotism și a respectului nemărginit față de eroii care s-au jertfit pentru libertatea neamului românesc, pentru înfăptuirea dezideratului unității naționale.

În calitatea de președinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului, de român înțelegând și prețuind valorile istoriei noastre, vă adresez chemarea și îndemnul de a fi cu sufletele aproape de ale militarilor reprezentând toate unitățile de vânători de munte ale Armatei României, care, astăzi, în ziua prăznuirii Sfântului Apostol Andrei, participă la ceremonialul militar și religios de Resfințire a Crucii Comemorative a Eroilor din Primul Război Mondial.

Sunt pe deplin convins că momentul înclinării drapelelor de luptă în semn de mare și cucernic respect față de Eroii Neamului va reverbera la fel de puternic în sufletele noastre de români.

Cinstire Eroilor Români din toate timpurile!

Cinstire militarilor Armatei României!”, a mai anunțat Tit-Liviu Brăiloiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*