Tinerii Social Democrați din Constanța au un nou președinte. Leonard Drăgan Leonard Drăgan va conduce organizația locală până în 2020

Decebal Făgădău și Leonard Drăgan. FOTO TSD Constanța
Decebal Făgădău și Leonard Drăgan. FOTO TSD Constanța

Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța și-a ales astăzi conducerea în cadrul unei conferințe organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În prezența președintelui PSD Municipiul Constanța, Decebal Făgădău, tinerii l-au ales pe Leonard Drăgan ca lider al TSD Constanța pentru următorii 2 ani. Acesta, împreună cu o echipă formată din 35 de membri ai Comitetului Executiv, au prezentat Platforma Program pentru perioada 2018-2020.

“Tinerii intră în politică pentru că simt nevoia unei schimbări, pentru că vor să se înconjoare de oameni cu aceleași idealuri, aspirații și dorință de a reprezenta un model în societate. Vor să facă parte dintr-o comunitate care să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional și, în același timp, să provoace la dezvoltare lumea din jurul lor”, a declarat Leonard Drăgan.

Noul președine al TSD Municipiul Constanța este absolvent al Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius Constanța și al unui Master în Politică Mondială și Europeană, fiind membru al Partidului Social Democrat din anul 2008.

În cadrul conferinței a fost prezentat și site-ul organizației, www.tsdconstanta.ro, platformă pe care se regăsesc toate proiectele și programele desfășurate de tinerii social-democrați.

La eveniment au luat parte, printre alții, și Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat, Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu, viceprimarii Municipiului Constanța,  Marioara Cojoc, președintele Organizației de Femei a PSD Municipiul Constanța, parlamentarii Mircea Dobre, George Vișan, Radu Babuș, Cristina Dumitrache și Ștefan Mihu, Mihalache Mușat, președintele OPSD Municipiul Constanța, dar și Nicu Roșu, președintele Organizației Județene a TSD Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*