Termoficare Constanța a anunțat reluarea furnizării apei calde pentru 88 de puncte termice

Termoficare Constanța a anunțat reluarea furnizării apei calde pentru 88 de puncte termice, precizând că mai sunt zone unde acest lucru nu s-a întâmplat.

“În urma opririi furnizării apei calde de consum în perioada 22.08-06.09.2023 societatea Termoficare Constanța S.R.L. a reluat furnizarea prin toate punctele termice la care lucrările de modernizare a rețelei de transport a agentului termic a permis acest lucru.

În dimineața acestei zile au beneficiat de apă caldă, consumatorii arondați la un număr de 88 de puncte termice, însă mai avem zone în care nu putem furniza deocamdată, deoarece lucrările de modernizare a rețelei de transport de pe străzile Soveja, Biruinței, Cutezătorilor, Gladiolei, Cumpenei, Badea Cârțan, Zmeurei sunt încă în desfășurare.

Constructorul ne-a informat că urmează să finalizeze aceste lucrări în cursul zilei de joi 07.09.2023, iar după finalizarea lucrărilor vor urma operațiunile de umplere a rețelei de transport, reconectarea punctelor termice, și începerea furnizării apei calde de consum în dimineața zilei de sâmbătă 09.09.2023 către consumatorii afectați deocamdată de aceste lucrări” – Termoficare Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*