Tenis Club Bright găzduiește Calificările Campionatului European Individual de Vară U16. Ovidius Clinical Hospital este partenerul oficial al acestui eveniment sportiv

Micii sportivi din toată țara vin să lupte la Constanța. FOTO OCH
Micii sportivi din toată țara vin să lupte la Constanța. FOTO OCH

Calificările Campionatului European de Tenis Individual de Vară U16, băieţi – ediția 2019, vin pentru prima dată la Constanţa anul acesta. Competiţia se ţine în perioada 31 iulie – 2 august 2019 şi este organizată de Asociaţia sportivă Tenis Club Bright în colaborare cu Federaţia Română de Tenis.

În competiţie intră 32 de tări, iar la Constanţa vor juca 8 echipe : România, Turcia, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Rusia, Muntenegru, Grecia şi Suedia. Primele două clasate vor juca finala în Franţa.

Echipa României va fi reprezentată de sportivii Dragoş Cazacu, Luca Daniel Constantin, Matei Palcău, iar antrenorul echipei este George Vanghele.

Pe 31 iulie, la ora 8:30, va avea loc deschiderea oficială a competiţiei. Se vor intona imnurile, se vor prezenta echipele şi se vor acorda interviuri. La ora 9:30 încep primele meciuri.

Tenis Club Bright a facut posibilă, pentru prima dată în municipiul Constanţa, organizarea Campionatului European Individual de Vară U16, unde participă cei mai buni sportivi din toată Europa.

Partenerul oficial al acestei competiții este Ovidius Clinical Hospital din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*