Telefon mobil găsit de angajații nepalezi ai Polaris M Holding, returnat posesorului

Telefon mobil găsit de angajații nepalezi ai Polaris M Holding, returnat posesorului

Un echipaj al Departamentului de salubrizare al Polaris M Holding au găsit un smartphone pe care l-au restituit proprietarului.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, doi operatori de la Departamentul de Salubrizare, de origine nepaleză, au găsit marți, 10 august, un smartphone în trenul de pe ruta București – Constanța.

„De îndată ce au găsit telefonul, colegii noștri au încercat să apeleze o persoană din agenda telefonică pentru a localiza proprietarul, dar dispozitivul avea activată opțiunea de blocare a ecranului. Următorul pas a fost să-l sune pe superiorul ierarhic și să-l întrebe cum să procedeze ca telefonul să ajungă înapoi la proprietar”, au precizat sursele citate.

Între timp a sunat proprietarul telefonului, care a fost invitat la sediul Polaris pentru a i se restitui aparatul.

„Mulțumim colegilor noștri pentru implicarea și atitudinea civică de care au dat dovadă. Cu siguranță și-au câștigat statutul de cetățeni responsabili”, au mai transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*