Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă spectacolul „Rățușca cea urâtă” în cadrul evenimentului „Zilele Constanței 2023”

Secvență din spectacolul "Rățușca cea urâtă". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” va prezenta spectacolul „Rățușca cea urâtă” în cadrul evenimentului „Zilele Constanței 2023”, organizat de Primăria Constanța. Spectacolul va avea loc pe scena din Piața Ovidiu vineri, 19 mai, începând cu ora 18.00.

Adaptat după celebrul basm al lui Hans Christian Andersen, spectacolul este dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani și are o durată de 45 de minute. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu, în timp ce muzica spectacolului a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru.

Într-un decor domestic plin de candoare, cu o ogradă populată de rățuște, găini, gâște, gâscani și curcani, micuții vor fi purtați în lumea minunată a poveștii. Ei vor însoți micul boboc de lebădă, care este clocit de o rață și se confruntă cu dificultăți în căutarea adevăratei sale identități. Diferit de ceilalți boboci de rață, micul bobocel este alungat și râs de ceilalți.

Printr-o poveste plină de învățăminte, copiii vor întâlni personaje precum Rața-mamă, Țața, motanul „cosmopolit” Timotei și dulăii fioroși. În ritmul unei muzici vesele și antrenante, ei vor descoperi generozitatea învățată de la pescarul cel milos și vor înțelege că aparențele pot înșela.

Accesul la spectacol este gratuit, oferind astfel oportunitatea tuturor copiilor și familiilor să participe și să se bucure de acest eveniment special.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*