VIDEO Taximetrist amendat de polițiștii locali constănțeni după ce a staționat într-un loc interzis

Taximetrist amendat de polițiștii locali după ce a staționat într-un loc interzis

Un taximetrist a fost amendat, sâmbătă, de polițiștii locali din Constanța după ce a fost surprins în timp ce staționa neregulamentar, înzona unui complex comercial din oraș.

Polițiștii locali din Constanța l-au observat pe taximetrist staționând neregulamentar, sâmbătă după-amiază, în zona unui complex comercial aflat la intersecția bulevardelor Soveja și Lăpușneanu. Ei au cerut să le fie prezentate actele la control, dar bărbatul a refuzat, a pornit motorul și a încercat să scape cu fuga, fiind foarte aproape să lovească mai mulți pietoni în timp ce efectua manevra de mers înapoi.

În cele din urmă taximetristul a fost blocat în intersecție și a fost amendat cu 800 de lei pentru staționare neregulamentară și refuz de legitimare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Peste 50 de amenzi aplicate taximetriștilor constănțeni, de polițiștii locali, pentru nerespectarea prevederilor legale | | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*