Taxa lui Mazăre, înlocuită de taxa lui Făgădău. Tariful pentru parcarea în stațiunea Mamaia a crescut de 5 ori din acest an

Parcare scumpă în Mamaia. FOTO PMC
Parcare scumpă în Mamaia. FOTO PMC

Stațiunea Mamaia are prețuri mult mai mare pentru parcare decât orașul Constanța. Astfel, un loc pentru mașină în așa numita Red Area costă 5 lei/oră de luni până joi și 10 lei/oră de joi până duminică. Șoferii au posibilitatea să achite și o taxă 30 lei pentru 3 ore.

În această săptămână, mai multe parcări din stațiunea Mamaia și Constanța care înainte erau deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS. Odată cu această înlocuire

Vorbim despre cele situate în:

  1. În zona Aqua Magic
  2. În zona Telegondola
  3. În zona Mamaia Nord
  4. În zona Poarta 1
  5. În Portul Tomis
  6. În zona Policlinica 2
  7. În zona Brotăcei

Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking (disponibilă în AppStore și Google Play Store). Constanța Parking este o metodă simplă și eficientă pentru plata rapidă și ușoară a parcării. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. Odată descărcată, vă va arăta pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj cu 5 minute înainte de expirarea timpului.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*