Târgul Floriilor deschide seria evenimentelor de primăvară în județul Constanța. Primăria Ovidiu vă invită la o degustare de borș de pește

Târgul Floriilor debutează la Ovidiu
Târgul Floriilor debutează la Ovidiu

Primăria Ovidiu se pregătește de sărbătoare. “Târgul Floriilor” debutează pe 31 martie pe Platoul Centrului Cultural “Elena Roizen” din oraș.

Evenimentul, organizat alături de Centrul Cultural “Elena Roizen”, Inomar Cluster, Poiana lui Ovidiu și Țăranii Dobrogeni este programat să dureze 2 zile.

În tot acest timp, vizitatorii din tot județul Constanța vor avea ocazia să cumpere produse și preparate tradiționale de Paști, direct de la producătorii dobrogeni. Va exista și o expoziție de animale vii pentru cei care vor să cumpere mielul de sărbători.

Evident, nu putea să lipsească nici borșul de pește sau saramura lipovenească. Cei care vor ajunge la Târgul Floriilor vor putea să deguste preparatele specifice Dobrogei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*