Tânără rănită ușor după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în mare

Tânără rănită ușor, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în mare
Tânără rănită ușor după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în mare

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital, cu răni ușoare, după ce, joi dimineață, s-a răsturnat cu un ATV în mare, pe o plajă din zona Faleză Nord din municipiului Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, incidentul a avut loc pe un drum neamenajat, după ce tânăra de 19 ani a pierdut controlul direcției de mers, oprindu-se cu ATV-ul în afara sectorului de plajă, lângă malul mării.

În urma accidentului, fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, cu vătămări corporale ușoare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânără rănită ușor după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în mare
Tânără rănită ușor după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în mare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*