Tânăr prins cu droguri după ce a făcut scandal la o „clătitărie” din Vama Veche

Asupra suspectului au fost găsite substanțe interzise. FOTO cu rol ilustrativ

Jandarmii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, pentru a potoli scandalul iscat de un tânăr în zona unei clătitării din Vama Veche. După ce a fost liniștit, tânărul a fost reținut după ce asupra sa au fost găsite un box și substanțe halucinogene.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, un echipaj ce se afla duminică, 8 august, jurul orei 03.00, în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranței publice în Vama Veche, a fost sesizat despre faptul că o persoană adresează injurii unor angajați ai unei clătitării aflată pe strada Falezei. Echipajul a ajuns imediat la fața locului și a observat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice, agitat și supărat, și care adresa injurii personalului. Chiar dacă i s-a solicitat să înceteze, acesta a continuat să adrese injurii. După ce a fost calmat, tânărul a declarat că este supărat și și-a vărsat nervii pe angajații clătităriei

Întrebat dacă are obiecte periculoase sau substanțe halucinogene asupra sa, acesta a negat. I s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajului găsit asupra sa. În rucsac, jandarmii au găsit un box metalic și într-un recipient de plastic, substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri. A declarat „că nu știe de unde este substanța și că boxul nu-i aparține”.

Au fost întocmite actele de sesizare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar recipientul de plastic cu substanță vegetală găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*