Tafic restricționat în intersecție de la Capitol pe bulevardul Tomis! RAJA remediază o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian BoiogluAvarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite la conductă de alimentare cu apa de pe bd. Mamaia, zonă Capitol, din municipiul Constanța, RAJA SA a anunțat că se impune restricționarea traficului auto, în intervalul orar 8,30-14,00, pe o bandă de circulație a bulevardului Tomis, sensul sensul de mers dinspre Spitalul Județean către Sală Sporturilor, precum și a unei benzi de pe bd. Mamaia, sensul de mers către Delfinariu.
Pentru efectuarea reparației, zonă menționată a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonă respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductă sub presiune“, au precizat reprezentanții RAJA.

Adauga valoare acestui articol "Tafic restricționat în intersecție de la Capitol pe bulevardul Tomis! RAJA remediază o avarie"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News