Substanțe psihoactive, descoperite asupra unui bărbat pe strada Arcașului din Constanța

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 15.10,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție  au identificat, pe strada Arcașului, un bărbat cu un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 28 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite două foițe din staniol ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*