Străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu din Constanța devin artere cu sens unic

FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC. Confort Urban S.R.L, va institui la data de 19 septembrie 2022 două noi sensuri unice în cartierul Kilometrul 4-5.

Aceste măsuri au fost luate de municipalitate în urma consultărilor cu cetățenii din zonă și, ulterior, în urma analizei făcute de Comisia de Circulație. Înfiinţarea acestor sensuri unice vizează fluidizarea traficului rutier în zonele intens circulate, în special, în perimetrul unităţilor de învăţământ, asigurarea şi protejarea circulaţiei pietonale, precum și crearea de noi locuri de parcare.

Pe strada Progresului, circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu, iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole. Ambele sensuri unice sunt în proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 33  „Anghel Saligny”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*