Strada Onești din Constanța a rămas fără apă în urma unei avarii RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unor avarii survenite la nivelul unor branșamente de pe strada Onești, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze circulația pe această stradă în cursul zilei de 20 mai, pe tronsonul delimitat de strada Unirii și bulevardul Mamaia, în intervalul orar 8.30 – 14.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt. Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucat echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile fără a întrerupe alimentarea cu apă“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*