Stațiile de pompare a apei ale RAJA, care alimentează localitățile Mihai Viteazu și Valea Dacilor, sunt afectate de lucrările ENEL din zonă

Stație de pompare RAJA la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu
Stație de pompare RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică localitatea Mihai Viteazu, din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice miercuri 7 noiembrie, în intervalul orar 9,00 – 17,00.

Fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Mihai Viteazu nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

În aceiași situație se află și stația de pompare ce deservește localitatea Valea Dacilor care nu va putea funcționa în același interval orar, iar abonații deserviți, vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Valea Dacilor să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*