Stația RAJA din Palas a înregistrat mai multe fluctuații de tensiune ce au afectat pompele și implicit furnizarea apei potabile

Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

În dimineața de 18 septembrie, începând cu ora 09:00, la Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-au înregistrat câteva variații de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând  fără energie electrică

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță. Având în vedere însă debitul și numărul mare al consumatorilor deserviți, abonații din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II, apa este furnizată cu presiuni scăzute, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor din aceste zone nu au apă potabilă până în jurul orei 11:30. 

Asigurăm toți constconstăn deserviți de stația Palas, că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista fluctuații/întreruperi în alimentarea cu energie electrică”, au transmis reprezentanții RAJA. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*