Stația de autobuze „Policlinica 2″ revine în amplasamentul său inițial

Stația de autobuze „Policlinica 2" revine în amplasamentul său inițial

CT BUS anunță că stația „Policlinica 2″ revine, începând de miercuri, 31 mai, în amplasamentul său inițial, în fața centrului comercial Kaufland. Această modificare vine ca urmare a finalizării lucrărilor de resistematizare rutieră din zonă, care au permis revenirea la amplasamentul inițial al stației.

Stația „Policlinica 2″ fusese mutată temporar în data de 26 mai, iar autobuzele liniilor 100M, 100C și E1 (traseu școlar) pe sensul către Gara CFR opreau după intersecție.

Astfel, de astăzi, autobuzele vor opri din nou în fața centrului comercial Kaufland, oferind o alternativă comodă pentru călătorii din zonă.

CT BUS își cere scuze pentru orice inconveniențe cauzate de mutarea temporară a stației și își le mulțumește pasagerilor, care au înțeles și au adaptat traseele lor în timpul lucrărilor de resistematizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*